Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Κάλεσμα Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας


Ναυπλιώτες , Ναυπλιώτισσες

 Την ώρα που η Κυβέρνηση και η Τρόικα μας κλέβουν το εισόδημα, μας στερούν την εργασία ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία, υποδουλώνουν τον ελληνικό λαό σε ξένα συμφέροντα…

   Η Χρυσή Αυγή  το δεκανίκι  της εξουσίας, πραγματοποιεί εγκαίνια των γραφείων της στην Πρόνοια Ναυπλίου..

  Μέχρι σήμερα η Χ.Α. στην περιοχή μας δεν έχει δείξει τίποτε άλλο πέρα από στρατιωτικού τύπου παρελάσεις σε διάφορες επετείους, μισάνθρωπες ανακοινώσεις και τραμπουκισμούς ενάντια σε μειονότητες..

   Ο τρόπος αντιμετώπισής της  από μερίδα των ΜΜΕ στο όνομα της « ενημέρωσης», την  προβάλει αλλά και βάζει στο ίδιο τσουβάλι τους ναζιστές μ' αυτούς που αντιμάχονται τον φασισμό.

Ελάχιστα πληροφόρησαν τον Ελληνικό λαό για τη στάση της Χρυσής Αυγής στη Βουλή σε μια σειρά από θέματα: φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών, ξεπούλημα της ΑΤΕ, χάρισμα των χρεών των ΠΑΕ, γερμανικές αποζημιώσεις κλπ.

Η κοινωνία θα βγει από την κρίση με την αλληλεγγύη και τους αγώνες των εργαζομένων και των ανέργων και όχι με τον κοινωνικό καννιβαλισμό.

Σήμερα στόχος των εγκληματικών τους επιθέσεων είναι οι μετανάστες και οι άνθρωποι που αγωνίζονται, αύριο θα είναι ο καθένας που διαφωνεί μαζί τους.

Η ύπαρξη γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη μας είναι μια προσβολή στη μνήμη των αναρίθμητων αγωνιστών που πέρασαν από το κάτεργο της Ακροναυπλίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 2 μ.μ.ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου