Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ – ΦΟΡΕΙΣ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 3ου ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας διοργανώνει το 3ο Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στις 4 και 5 Οκτώβρη στο πάρκο του Λιμενικού, ένα φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός της πόλης μας.
Όσο συνεχίζονται οι ρατσιστικές και φασιστικές πολιτικές δυναμώνουμε τις φωνές που δεν ανέχονται τα τάγματα εφόδου της Χ.Α. , τα πογκρόμ κατά των μεταναστών, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τη διαπόμπευση και δίωξη κάθε διαφορετικότητας, τον αυταρχισμό της εξουσίας. Βάζουμε φρένο στην καταπίεση και οργανώνουμε τη συλλογική αντίσταση.
Καλούμε σωματεία, φορείς και συλλογικότητες, κάθε αγωνιζόμενο πολίτη να συνδιοργανώσουμε το 3ο Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ ή να στηρίξουν με όποιο τρόπο κρίνουν πρόσφορο αυτή την προσπάθεια.
Για την καλύτερη προετοιμασία του Φεστιβάλ συνσυντονίζουμε τη δράση μας στην επόμενη συνέλευση την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο της ΕΡΑ Καλαμάτας (Ανατολικό Κέντρο) στις 8:00 μμ.





ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
antiratsistikokalamatas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου