Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ανοιχτή Σύσκεψη την Τετάρτη 29 Μαίου

Φασιστικό, πανελλαδικής εμβέλειας,Φεστιβάλ στην Καλαμάτα?

Εκδηλώσεις υπενθύμισης και τιμής των πιο μαύρων ημερών της ιστορίας του τόπου όπως η 4ηΑυγούστου..?

Ούτε να το σκέφτονται!!
Θα βρούν απέναντι όχι μόνο την τοπική αλλά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία .
Το όχι στο Φασισμό η πόλη μας το έχει πει χρόνια πρίν και το επαναβεβαίωσε πρόσφατα με τη μαζική συμμετοχή στο περσινό Αντιφασιστικό - Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ όσο και με την αντιφασιστική πορεία στις 6 Δεκέμβρη.

Καλούμε όλες τις συλλογικότητες, μαζικούς φορείς, σωματεία, συλλόγους, κινήσεις, στέκια, να πάρουν θέση και να δηλώσουν την αντίδρασή τους και την αποφασιστικότητά τους να το αποτρέψουμε πάση θυσία".

Την αρχή πρέπει να την κάνει το δημοτικό συμβούλιο παίρνοντας απόφαση που να τονίζει ότι οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη .

Για την οργάνωση και το συντονισμό των δράσεων μας καλούμε σε ανοιχτή σύσκεψη την Τετάρτη 29 Μαίου στις 8μμ στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) (Παυσανία 4, κάθετος Αριστομένους, πρώτος όροφος).

Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας
http://antifasistikikalamatas.blogspot.gr/

3 σχόλια:

  1. Υπάρχει αντίστοιχη συνάντηση/κάλεσμα από το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου ήδη, για τις 19/06. Ελπίζω να μην ήσασταν ενήμεροι και όχι να το πάτε ξεχωριστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδες, να ξερεται πως οτι κ να αποφασισετε-καλεσετε εμεις θα μαστε εκει, απ ολη την ελλαδα. η αλληλεγγυη το οπλο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν καλέσαμε για την σημερινή σηνάντηση , δεν γνωρίζαμε για το κάλεσμα των εργαζομένων του νοσοκομείου. Προφανώς και τα δύο καλέσματα δεν είναι αντιθετικά μεταξύ τους, θα είμαστε και εμείς στη συνάντηση στις 19/06. Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό μόνο κοινός μπορεί να είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή