Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Κλαδικό Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Αχαΐας: Να ακυρωθεί το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής

«Με αφορμή την επέτειο της επιβολής της φασιστικής δικτατορίας του Μεταξά το ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής επιθυμεί να διοργανώσει στις 3-4 Αυγούστου, Πανελλαδικό φεστιβάλ στην Καλαμάτα.
Η ιδεολογία και η δράση της Χρυσής Αυγής είναι ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων, είναι ιδεολογικός και πολιτικός απόγονος του ναζισμού, υμνητής του Μεταξά και της χούντας των συνταγματαρχών.
Είναι γέννημα θρέμμα του συστήματος και παλεύει για τη διατήρηση της εξουσίας των μονοπωλίων, όχι για την καλυτέρευση της ζωής του λαού. ”Χτυπάει προσοχή” στην πλουτοκρατία ζητώντας φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις για λογαριασμό της.
Πατά πάνω σε υπαρκτά προβλήματα των λαϊκών οικογενειών για να χύσει το φασιστικό της δηλητήριο ενώ παράλληλα κάνει θελήματα στα αφεντικά της (εφοπλιστές, βιομηχάνους) ψάχνοντας να τους βρει φθηνούς εργάτες, με εξευτελιστικά μεροκάματα των 14 και 18 ευρώ, δίχως δικαιώματα.
Στήθηκε για να στηρίξει την πλουτοκρατία όταν το έχει ανάγκη και προετοιμάζεται συστηματικά με στόχο να χτυπήσει το εργατικό και το λαϊκό κίνημα μόλις χρειαστεί, είναι απέναντι μας.
Απαιτούμε την ακύρωση του φεστιβάλ μίσους της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα και καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να πάρουν αντίστοιχη απόφαση.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου μας, τα σωματεία, το λαό της Αχαΐας να απομονώσει τους φασίστες – νεοναζί της Χρυσής Αυγής, να σταματήσει τη δράση τους. Να μην αποδεχτεί κανένας εργάτης την φασιστική ιδεολογία και τις πρακτικές της σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά γειτονιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου